Logo


Geen verbouwing te gek voor Famidek!

    Voor u begint!

Rorikstraat 20 - 3962 DE  Wijk bij Duurstede - Tel. 06-21932321 / b.g.g. 0343-572744 - info@famidekverbouwingen.nl
Voor dat u met een verbouwing, aanbouw of renovatie begint, moet u al wat zaken hebben uitgezocht. Denk hierbij aan: Wat wilt u, hoe wilt u het, welke materialen enz.....

Als u weet wat u wilt en hoe u het wilt, moet u bij de gemeente navragen of u voor de geplande verbouwing een vergunning nodig heeft.
U kunt via www.omgevingsloket.nl een check doen of u een vergunning nodig heeft, een kennisgeving of dat het vrij is. Eventueel kunt u gelijk een aanvraag doen.
Heeft u een vergunning nodig? Dan zult u een tekening moeten (laten) maken van hoe de situatie is en hoe de nieuwe situatie wordt. Houd rekening met eventuele bezwaren die gemaakt kunnen worden.
Moeten er constructieve veranderingen plaats vinden, dan zult u ook een constructieve berekening moet (laten) maken.

De aannemer die u inschakelt, om uw verbouwing/aanbouw te realiseren, dient te bouwen aan de hand van de gemaakte tekeningen. Dit houdt in, dat hij de genoemde materialen en waardes die op tekening staan dient te gebruiken en handhaven.

Houd u ook rekening ermee dat met bepaalde materialen en/of producten een levertijd is. Dit i.v.m. de planning van de aannemer. Hierdoor is het ook mogelijk dat u een aanbetaling dient te doen.

Voor vragen of advies over bovenvermelde of u bent er al klaar voor, dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen via onderstaande gegevens.
Home
Over Famidek
Wat wij doen
Voor u begint!
Foto's
Contact
Algemene voorwaarden
Download Adobe